Under sommaren 2022 slår Teater Nolby åter upp portarna och bjuder in publiken till den nya sommarscenen med, inte bara ett, utan en hel blomsterkrans av evenemang.

Den tidigare planerade föreställningen "Aldrig i lifvet" flyttas till kommande sommar och ger plats till ett spännande program av teater och musik. Hjalmar Bergman, Henning Mankell, Miles Davis, Bach, Jeremias i Tröstlösa, Improvisation, skratt, poesi och mycket mer.

Den nya sommarscenen fick ett test redan förra sommaren med en premiär av "Driving Miles" av Henning Mankell och ett gästspel av Teater Martin Mutter med "Närkelynnet" av och med David Levi. Dessa två föreställningar återkommer i år tillsammans med ett palett av spännande kulturella växter.

Varje evenemang är i två delar med en paus. Total föreställningstid ca 2 tim. I paus serveras för dem som så önskar något att äta och dricka.

Betalning sker genom att swisha beloppet i bokningsbekräftelse till 070-6228086. När vi har mottagit din betalning skickas biljetterna enligt valt leveranssätt.

Välj evenemang

Datum

Plats

Tillgång